Mini HAARP od sada u mobilnim telefonima

Gekona, Aljaska, 29. maj 2014: Iz neimenovanih krugova Univerziteta u Gekoni, Aljaska, procurila je vest da je izmišljen najnoviji minijaturni HAARP koji se ugrađuje u mobilne telefone. Imaju ga svi modeli proizvedeni 2013. godine i kasnije, a najnaprednija verzija je ugrađena u Samsung Galaxy S5 i iPhone 5 modele. Najjače deluje ako razgovarate mobilnim dok hodate ulicom, ili ako tipkate poruke u hodu, jer ste tada najpodložniji dejstvu satelita, pošto ste na otvorenom, a krećete se. Toliko je opasan da može delovati na vaš mozak i navesti vas da pređete ulicu na crveno. Ako se na istoj putanji zateknu dve osobe koje tipkaju hodajući, a kreću se u suprotnim smerovima, pod dejstvom mini HAARP-a čeoni sudar je neizbežan.


Takođe, ako vas spali grom iz vedra neba, to je zato što imate HAARP u mobilnom (mada je ovaj dodatak, takozvani "čips-fon" jonizator, bio prisutan i kod starijih modela, ali je sada unapređen pa se može selektivno primenjivati tako što iz Gekona USAF centra pritiskom na dugme mogu da "čipsuju" osobu po izboru). Pojedini modeli su opremljeni i "smoki-fon" opcijom, pa napadač može da bira da li će munja da vas pretvori u čips ili smoki.

Naročito je opasno ako mobilni telefon, dok hodate ulicom, držite u visini očiju, a pri tome vam torbica visi preko lakta iste ruke. Metalni asesoari u torbici (kao što su kodirani ključevi Pežoa 206, limenka Fante ili Red Bulla, ili čip na ličnoj karti) pojačavaju dejstvo mini HAARP-a tako što dodatno privlače zračenje satelita, i povećavaju mogućnost da se na mestu gde se nalazite spontano aktivira čips-fon opcija i da vas spali grom. Metalni okvir Prada naočara može dodatno da pojača signal i da vas izloži riziku.

Opasnost je mnogo manja ako se, dok hodate ulicom, samo pretvarate da pričate, dok vam je mobilni zapravo isključen. Tako direktno dovodite Gekona USAF kompjutere u zabunu, i čak postoji mogućnost da izazovete pad njihovog sistema zbog preopterećenosti, vrtenjem softvera u zatvorenoj petlji dok pokušava da odgonetne zbog čega ne dobija povratni signal od vašeg mini 
HAARP-a, pa se ovakvo ponašanje čak sugeriše i podstiče.

Sve ovo je i osnovni razlog zašto se veliki HAARP sistem gasi, pošto ga najnovija mini tehnologija čini suvišnim, a i preskup je za održavanje. I sa tog aspekta, mini HAARP se pokazao kao isplativija tehnologija, jer ga sami korisnici finansiraju i održavaju automatskim preuzimanjem najnovijih verzija softvera putem Google Play aplikacije.

0 comments:

Your opinion...